вулиця Автопаркова, 7, Київ, 02000. Гаряча лінія: 044 492 04 94

Код: CV033302

Душова система термостатична Grohe QuickFix Vitalio Joy System 230 26365000

Категорія: Душові системи
Бренд: Grohe QuickFix

РРЦ: 26145 грн. 24899 грн.

Вага брутто, кг: 8,14

Гарантія: 60 місяців

Вага нетто, кг: 7,75

Додатково: Виробник залишає за собою право вносити зміни до комплектації та конструкції виробів, що не погіршують якість, без попереднього повідомлення

Призначення: Для душу

Кількість вантажних місць: 1

Країна реєстрації бренду: Німеччина

Колір: Хром

Габарити пакування, мм: 1140х100х320

Країна-Виробник: Португалія

Матеріал: Латунь/Метал/ABS пластик

Тип виробу: Душова система

Комплектація: Змішувач, стійка, кронштейн для верхнього душу, лійка для верхнього душу, кронштейн для ручного душу, лійка для ручного душу, шланг, кріплення.

Кількість режимів струменя: Ручний душ: 1. Верхній душ: 1.

Додаткові характеристики: GROHE TurboStat вбудований термоелемент. GROHE SafeStop стопор безпеки за температури 38 °C. GROHE SafeStop Plus обмежувач температури на 43°C.

Механізм змішування: Картридж термостатичний

Форма лійки: Прямокутна

Серія: Vitalio Joy

Тип керування: Вентильний

Спосіб монтажу: Настінний

Висота, мм: 1167

Ширина, мм: 298

Глибина, мм: 587

Система попередження перекручування шлангу: Так

Довжина душового шлангу, мм: 1750

Душовий гарнітур у комплекті: Так

Термостат: Так

Висота душової стійки, мм: 1132

Діаметр верхньої лійки, мм: 230х230

Довжина кронштейна для верхнього душу, мм : 450

Кількість споживачів: 2

Форма верхнього душу: Квадратна

Опис до товару: Душова система термостатична Grohe QuickFix Vitalio Joy System 230 26365000

Душова система термостатична Grohe QuickFix Vitalio Joy System 230 26365000 - це високотехнологічний комплекс, який втілює в собі передові розробки в сфері душових систем від виробника GROHE. Однією з ключових особливостей цієї системи є технологія GROHE TurboStat, яка дозволяє точно налаштовувати бажану температуру води, навіть при коливанні тиску в системі. Це гарантує сталу комфортну температуру під час кожного душу. Зручність використання системи підсилюється функцією GROHE SafeStop, яка обмежує температуру води до безпечного рівня 38 C. Це ідеально для дитячого користування ванною кімнатою, де безпека грає важливу роль. Додаткова опція SafeStop Plus дозволяє встановлювати інше обмеження при 43 C, надаючи додатковий захист. Технологія GROHE DreamSpray гарантує рівномірний потік води з кожної форсунки, особливо ідеально використовувати з широким дощовим диском верхнього душа діаметром 230 мм, який створює м'який, літній дощ. Поворотний кронштейн на 450 мм (180°) додає зручності, а тонкий ручний душ Vitalio Get Stick із шлангом Vitalio Flex TwistFree завдяки технології GROHE EcoJoy обмежує споживання води до 9,5 літрів в хвилину, забезпечуючи при цьому відмінний струмінь. Рукоятка AquaDimmer дає можливість легко контролювати об'єм води і регулювати розподіл між верхнім і ручним душем. Крім того, зручні силіконові форсунки SpeedClean легко очищаються від забруднень і вапнякових відкладень. Міцне багатошарове покриття хрому GROHE StarLight, стійке до подряпин, забезпечує довговічний блиск і зберігає естетичний вигляд протягом багатьох років. Душова система GROHE Vitalio Joy System 230 - це вищий стандарт німецької якості та дизайнерської елегантності в сегменті душових рішень.

Контактуй

Ви можете лишити відгук або звернення, пропозицію, скаргу.