вулиця Автопаркова, 7, Київ, 02000. Гаряча лінія: 044 492 04 94

Код: CV033280

Змішувач для ванни Grohe QuickFix Start 25283002

Категорія: Змішувачі для ванної
Бренд: Grohe QuickFix

РРЦ: 4500 грн. 4299 грн.

Вага брутто, кг: 2,973

Гарантія: 60 місяців

Додатково: Виробник залишає за собою право вносити зміни до комплектації та конструкції виробів, що не погіршують якість, без попереднього повідомлення

Призначення: Для ванни

Кількість вантажних місць: 1

Витрати води, л/хв: До 5,7

Країна реєстрації бренду: Німеччина

Колір: Хром

Габарити пакування, мм: 195х204х240

Діаметр картриджа, мм: 35

Матеріал: Латунь

Діаметр підключення: 1/2''

Тип виробу: Змішувач

Довжина виливу, мм: 188

Комплектація: Змішувач, лійка для ручного душу, душовий шланг, кронштейн для ручного душу, кріплення, інструкція.

Кількість режимів струменя: 1

Додаткові характеристики: Регулювання витрати води. Автоматичний перемикач: ванна/душ. Відведення для душу знизу 1/2". Зі вбудованим зворотним клапаном.

Механізм змішування: Картридж

Форма лійки: Кругла

Робочий тиск, бар: До 3

Серія: Start Cube

Тип виливу: Литий

Тип керування: Одноважільний

Тип підводу: Жорсткий

Спосіб монтажу: Настінний

Висота, мм: 131

Ширина, мм: 220

Отвір під змішувач: 2

Система попередження перекручування шлангу: Ні

Довжина душового шлангу, мм: 1500

Діаметр лійки, мм: 110

Душовий гарнітур у комплекті: Так

Термостат: Ні

Опис до товару: Змішувач для ванни Grohe QuickFix Start 25283002

Змішувач для ванни з душовим гарнітуром Grohe QuickFix Start 25283002 – це ідеальне рішення для вашої ванної кімнати, яке поєднує стиль, зручність та ефективність. Цей комплект призначений для настінного монтажу та включає в себе змішувач для ванни Start, ручний душ Vitalio Start 110, настінний тримач Vitalio Universal і душовий шланг VitalioFlex Trend завдовжки 1500 мм. Змішувач оснащений міцним металевим важелем для термінового керування, а керамічний картридж GROHE SilkMove 35 мм гарантує точний контроль за напором і температурою води на протязі багатьох років. Зручний автоматичний перемикач легко дозволяє переключатися між виливом на ванну та ручним душем. Ручний душ з діаметром 110 мм має заспокійливий режим Rain, який надає м'який, стійкий потік води. Технологія GROHE DreamSpray рівномірно розподіляє потік води на кожній форсунці, забезпечуючи комфорт та ефективність. Функція обмеження потоку GROHE Water Saving дозволяє економити воду, не жертвуючи продуктивністю. Рекомендований тиск не менше 1,0 бар, атехнологія GROHE SpeedClean дозволяє легко очищати насадки від вапняного нальоту. Силіконове кільце ShockProof захищає ручний душ від пошкоджень при випадковому падінні. Міцний шланг витримує великі навантаження та витримує тиск води до 5 бар, натяг до 50 кг і нагрівання до 70°C, а його гладка поверхня легко очищається. Встановлення цього комплекту надзвичайно просте завдяки GROHE QuickSpanner. Універсальна система кріплення підходить для всіх стандартних душових шлангів з діаметром підключення 1/2". Для ще більшого комфорту, настінний тримач можна прикрутити або приклеїти за допомогою клею GROHE QuickGlue Set S (продається окремо). Завдяки міцному покриттю GROHE Long-Life, цей набір забезпечить вашу ванну кімнату сліпучим блиском протягом тривалого часу. Оновіть свою ванну кімнату з Grohe QuickFix Start і насолоджуйтеся новим рівнем зручності та стилю.

Контактуй

Ви можете лишити відгук або звернення, пропозицію, скаргу.