вулиця Автопаркова, 7, Київ, 02000. Гаряча лінія: 044 492 04 94

Код: CV033296

Змішувач термостатичний для душу Grohe QuickFix Precision Flow 34805001

Категорія: Змішувачі для душу
Бренд: Grohe QuickFix

РРЦ: 6390 грн. 6099 грн.

Вага брутто, кг: 3,232

Гарантія: 60 місяців

Додатково: Виробник залишає за собою право вносити зміни до комплектації та конструкції виробів, що не погіршують якість, без попереднього повідомлення

Призначення: Для душу

Кількість вантажних місць: 1

Країна реєстрації бренду: Німеччина

Колір: Хром

Габарити пакування, мм: 100х145х958

Країна-Виробник: Португалія

Матеріал: Латунь

Діаметр підключення: 1/2''

Тип виробу: Змішувач

Комплектація: Змішувач, душова стійка, лійка для ручного душу, кронштейн для ручного душу, душовий шланг, кріплення.

Кількість режимів струменя: 1

Додаткові характеристики: Вбудований термоелемент. Cтопор безпеки при 38°C. Технологія досконалого потоку при зменшенні витрати води.

Механізм змішування: Картридж термостатичний

Форма лійки: Кругла

Серія: Precision Flow

Тип керування: Вентильний

Тип підводу: Жорсткий

Спосіб монтажу: Настінний

Висота, мм: 70

Ширина, мм: 317

Глибина, мм: 80

Отвір під змішувач: 2

Система попередження перекручування шлангу: Ні

Довжина душового шлангу, мм: 1750

Діаметр лійки, мм: 110

Душовий гарнітур у комплекті: Так

Термостат: Так

Опис до товару: Змішувач термостатичний для душу Grohe QuickFix Precision Flow 34805001

Термостатичний змішувач для душу з душовим гарнітуром Grohe QuickFix Precision Flow 34805001 - це передовий душовий комплект, який привносить вишуканий дизайн та технологічну ефективність у вашу ванну кімнату. У комплекті знаходиться термостатичний змішувач GROHE Precision Flow, ручний душ Vitalio Start 110, штанга завдовжки 900 мм і гнучкий шланг довжиною 1750 мм. Технологія термостата GROHE гарантує сталу та стабільну температуру води, уникнення різких змін. Кнопка GROHE SafeStop встановлена на 38°C запобігає випадковому підвищенню температури води, то це особливо актуально для сімей з дітьми. Додатковий обмежувач температури GROHE SafeStop Plus можна встановити на 43°C для додаткового рівня безпеки. Функція GROHE Water Saving дозволяє економити воду та електроенергію. Ручний душ забезпечує заспокійливий режим Rain із технологією GROHE DreamSpray, яка рівномірно розподіляє потік води на кожній форсунці. Функція обмеження потоку дозволяє заощаджувати воду, зберігаючи продуктивність. Захисне покриття GROHE SpeedClean і силіконове кільце ShockProof забезпечують тривалу ефективність та захист від пошкоджень. Штанга має ковзний поворотний тримач, що спрощує регулювання висоти та кута нахилу душу. Встановлення є легким завдяки системі QuickFix, а інструменти не потрібні. Змішувач можна встановити за допомогою QuickSpanner, а штангу можна прикріпити або приклеїти за допомогою клею GROHE QuickGlue Set S (продається окремо). Максимальне навантаження до 20 кг, що робить цей душовий комплект надійним та зручним у використанні протягом багатьох років. Оновіть свою ванну кімнату із змішувачем та гарнітуром Grohe QuickFix Precision Flow для неперевершеного комфорту та стилю.

Контактуй

Ви можете лишити відгук або звернення, пропозицію, скаргу.