вулиця Автопаркова, 7, Київ, 02000. Гаряча лінія: 044 492 04 94

Код: CV034048

Водонагрівач Ariston Slim PRO1 ECO 50V 1,8K PL EU з мокрим ТЕНом 3626460

Категорія: Водонагрівачі накопичувальні
Бренд: Ariston

РРЦ: 7200 грн.

Гарантія: 96 місяців на бак, 24 місяці на електричні елементи

Додатково: Виробник залишає за собою право вносити зміни до комплектації та конструкції виробів, що не погіршують якість, без попереднього повідомлення

Кількість вантажних місць: 1

Країна реєстрації бренду: Італія

Колір: Білий

Габарити пакування, мм: 927х397х368

Країна-Виробник: Італія

Тип виробу: Водонагрівач

Додаткові характеристики: Дісплей. Ручне налаштування температури. Піктограма готовий душ показує наступний доступний душ. Функція ECO EVO дозволяє економити електроенергію 14%

Робочий тиск, бар: 8

Серія: Slim

Спосіб монтажу: Настінний

Висота, мм: 874

Ширина, мм: 353

Глибина, мм: 373

Вид нагрівального елемента: Мокрий ТЕН

Вид нагріву: Електричний

Встановлення: Вертикальне

Клас захисту: IPX3

Напруга, В: 230

Наявність кабелю живлення: Так

Регулювання температури: Відкрите (на корпусі)

Тип водонагрівача: Накопичувальний

Тип управління: Електронне

Об'єм бака, л: 50

Клас енергоефективності: D

Потужність ТЕНа(ів), Вт: 1800

Кількість ТЕНів: 1

Кількість анодів: 1

Внутрішнє покриття бака: Емаль

Опис до товару: Водонагрівач Ariston Slim PRO1 ECO 50V 1,8K PL EU з мокрим ТЕНом 3626460

Водонагрівач Ariston Slim PRO1 ECO 50V 1,8K PL EU з мокрим ТЕНом 3626460 - це італійський електричний настінний водонагрівач об'ємом 50 літрів, який стане надійним партнером для вашої кухні або ванної кімнати. Його накопичувальний тип з "мокрим" нагрівальним елементом забезпечує постійне та стабільне подання гарячої води для вашого комфорту. Ви зможете точно налаштувати температуру води за допомогою простого ручного регулятора.
Цей водонагрівач оснащений піктограмою "готовий душ", яка показує перший наступний доступний душ, що дозволяє вам швидко оцінити готовність води для використання. Крім того, він має комплексну систему безпеки, яка забезпечує належну роботу продукту. Його міцний ізоляційний матеріал поліуретан допомагає зберегти тепло, а високоякісний резервуар з титановим покриттям забезпечує довговічність і надійність.
Функція ECO EVO дозволяє економити електроенергію до 14%, що робить використання водонагрівача більш економічним. Технологія WATERPLUS зберігає холодну вхідну воду на дні бака, зменшуючи змішування холодної та нагрітої води. Технологія "Готовий душ" дозволяє гнучко управляти водонагрівачем, забезпечуючи потрібну кількість гарячої води за вдвічі менший час.
Водонагрівач має потужність ТЕНа 1800 Вт, фланець з 5 болтів, магнієвий анод і нагрівальний елемент з міді. Внутрішній бак покритий емаллю для забезпечення довговічності. Робоча напруга - 230 В, а клас захисту IPX3 гарантує безпеку використання в умовах вологості.

Контактуй

Ви можете лишити відгук або звернення, пропозицію, скаргу.